Polkafest app icon

Maak een shortcut naar polkafest.nl

Het grote voordeel van een shortcut is dat deze vrijwel geen opslagruimte kost op je apparaat, in tegenstelling tot een programma of een app die geïnstalleerd moet worden.

Hier volgt een beschrijving hoe je zo'n schortcut moet maken:

Procedure: Maak een windows desktop shortcut naar polkafest.nl in Google Chrome

1. In Google Chrome, open webpagina polkafest.nl
  2. Rechtsboven in het Google Chrome venster, klik op het icon Google Chrome aanpassen en beheren
    Google Chrome aanpassen en beheren icon
    >> Het menu van Google Chrome aanpassen en beheren verschijnt
  3. In het Google Chrome aanpassen en beheren menu, beweeg de muis over Meer hulpprogramma’s
    >> Het menu van Meer hulpprogramma's verschijnt
  4. In het menu Meer hulpprogramma's, klik op Toevoegen aan bureaublad...
    >> Het venster Toevoegen aan bureaublad verschijnt
    Toevoegen aan bureaublad
  5. In het venster Toevoegen aan bureaublad, selecteer Openen als venster
  6. In het venster Toevoegen aan bureaublad, klik op Toevoegen
    >> Het venster Toevoegen aan bureaublad verdwijnt

Resultaat: De koppeling naar Polkafest.nl is met het Polkafest logo op de Windows desktop toegevoegd.

Als je vindt dat een van de andere beschrijvingen hier ook toegevoegd moet worden, stuur dan een e-mail naar info@polkafest.nl.