Polkafest logo
Aanpassen

Aanpassingsgegevens opvragen

De huidige codenaam en het wachtwoord voor evenement

"Terrasconcert Die Stall-Freunde"

wordt per e-mail verstuurd als het opgegeven e-mail adres overeenkomt met een van de hierbij geregistreerde e-mail adressen voor beheer.

Vul je e-mail adres in en klik op de knop om het codewoord en het wachtwoord opnieuw te versturen

Jouw e-mail adres:
Algemene mogelijkheid om Polkafest informatie aan te passen

Voer de codenaam en het wachtwoord in die zijn gekozen bij het invullen van de informatie van een evenement, locatie, kapel, radioprogramma of organisatie.

Deze codenaam en het wachtwoord staan in de e-mail die je hebt ontvangen na het invullen van de informatie.


Kies eerst welke soort informatie je wilt aanpassen:

Pas de informatie aan van een:

Evenement
Codenaam:
Wachtwoord:  

Kapel
Codenaam:
Wachtwoord:  

Locatie
Codenaam:
Wachtwoord:  

Radioprogramma
Codenaam:
Wachtwoord:  

Organisatie
Codenaam:
Wachtwoord:  

Uitleg

Bij het invullen van de informatie word je gevraagd om een unieke codenaam in te voeren. Bij deze codenaam moet je een wachtwoord kiezen. Hiermee kun je later zelf de ingevoerde informatie aanpassen.

De codenaam en het wachtwoord mogen alleen uit letters en cijfers bestaan. De gekozen codenaam van het evenement, de kapel, de locatie, het radioprogramma of de organisatie moet uniek zijn en mag dus niet al eerder zijn gebruikt.

De codenaam en het wachtwoord zijn dus niet persoonsgebonden, maar horen bij de specifieke informatie. Gebruik nooit persoonlijke wachtwoorden.


Na het indienen van een nieuw evenement, een nieuwe kapel of een nieuwe locatie, een nieuw radioprogramma of een nieuwe organisatie worden alle gegevens inclusief de door jou gekozen codenaam en het wachtwoord automatisch naar het door jou opgegeven e-mail adres gestuurd. Het is mogelijk om een tweede e-mail adres op te geven voor een automatische kopie van deze beheer informatie.


Deze e-mail bevat een link naar de op Polkafest gepubliceerde informatie, en een handige link waarop je kunt klikken om de informatie aan te passen.

Als deze link niet werkt vanuit jouw e-mail (om veiligheidsredenen), dan kun je op de pagina die je nu ziet ook handmatig de door jou gekozen codenaam en het wachtwoord invoeren om de informatie aan te kunnen passen.


Als jouw e-mail adres als een van de beheerders van de betreffende gegevens geregistreerd staat, kun je de gegevens om de informatie aan te kunnen passen ook automatisch opnieuw opvragen door onderaan op de betreffende pagina op de link "Vraag de gegevens om deze ** aan te passen opnieuw op" te klikken.

Aanpassingsrechten kun je ook opvragen bij het Polkafest team, of je maakt gebruik van de rapporteer mogelijkheid die onderaan op elke pagina staat om de gewenste aanpassing te melden.   !    Meld ongewenste inhoud, een wijziging of een aanvulling van Polkafest gegevens, of geef een verbetertip